Un any més i fins aquest diumenge, 19 de març, es fa a Barcelona el Saló de l’Ensenyament. Una oportunitat única per orientar el futur laboral dels nostres joves. Per si et fa gràcia anar-hi amb la família clica aquest enllaç: Saló de l’Ensenyament | Semana de la formació i el treball. Si no pots anar-hi estaria bé que donessis un cop d’ull a la web del saló igualment, ja que ofereix àmplia informació per com orientar el teu futur laboral.

En aquest cercador de productes, per exemple,  Saló de l’Ensenyament 2023 (firabarcelona.com) pots posar els temes que t’interessen  (relacions internacionals, automoció, cuina, etc.) i veuràs els expositors que hi haurà sobre l’opció concreta que t’interessi (universitats, cicles de grau mitjà…)

Si encara no saps ben bé com afrontar el procés de tria dels teus propers estudis, si tens dubtes sobre els requisits d’accés a un Cicle Formatiu o a la universitat… També pots demanar informació AQUÍ!

Vagis o no vagis al saló, recorda que la Fundació disposa del servei de mentoria on tens la sort de tenir un mentor per a tu sol. Deixa a un cantó vergonya… tots n’hem tingut a la teva edat, però un va creixent a mesura que la deixa a un costat. Així que fes el pas i demana ajuda per qualsevol dubte que tinguis, amb una trucada, un correu o amb un simple missatge de WhatsApp.

Aprofita aquesta oportunitat!