La FCVC va participar en una jornada de formació, que es va celebrar el cap de setmana del 6 al 8 d’octubre, a Londres. Aquesta activitat formativa s’anomena Live Crowd Funding i organitzada per The Funding Network (TFN) consta de 8 h presencials de formació per saber com organitzar esdeveniments per a captació de fons econòmics.
A la formació hi vam participar amb l’Associació Espanyola de Fundacions (AEF), que juntament amb la mateixa TNF, ens donaran suport per realitzar aquest tipus d’activitats a la nostra àrea d’influència/territori, concretament la Vall de Camprodon.
Els Giving Circles són uns actes multitudinaris de captació de fons que s’organitzen des d’una Fundació i on es convoca a diferents perfils de persones donants que puguin aportar diners a 3 causes socials concretes. Es tracta de fomentar la filantropia comunitària a través de donacions individuals de persones que volen contribuir a causes concretes (seleccionades i proposades des de la Fundació organitzadora).
L’assistència a aquesta formació ha estat molt profitosa i ens servirà per poder organitzar aquest tipus d’esdeveniments, per tirar endavant els projectes suggerits, des de la nostra Fundació.