El cap de setmana del 13-16 d’octubre la FCVC va participar en una trobada anual a Mancehester, convidada per l’AEF (Associació Espanyola de Fundacions), per poder fer xarxa i explicar el nostre projecte social a altres Fundacions que van participar en aquest emblemàtic esdeveniment.
Aquestes trobades es realitzen al Regne Unit perquè és el país amb més experiència en Fundacions actives, i disposa d’una gran plataforma de col·laboració i donacions per territoris específics, fet que ens pot ajudar a dibuixar i potenciar les nostres capacitats per a fer créixer les activitats de filantropia a la Vall.
El tema escollit per a aquesta conferència anual ha estat la mirada al futur, “Foundations for the Future”, i la trobada ha permès potenciar la imaginació col·lectiva dels participats per afrontar i trobar solucions als desafiaments que se’ns presentaran els pròxims 10 anys. Qüestions tan importants com anticipar-se a les crisis, que previsiblement, seran múltiples i coincidents. Per a més informació podeu llegir l’article de l’AFE.