El mes de maig del 2022 neix la Fundació Comunitària de la Vall de Camprodon (FCVC), com una fundació legalment establerta i amb molts ànims de donar-hi continguts.

El propòsit de la FCVC, és potenciar, donar suport i impulsar les persones i els projectes econòmics, socials, culturals i ambientals de la comunitat, a partir d’iniciatives i projectes innovadors que dinamitzin de manera sostenible i resilient el nostre territori, la Vall de Camprodon.

Un punt essencial del desplegament de la Fundació és el suport a les accions que es duran a terme. Accions en forma d’iniciatives de tota mena promogudes per persones, associacions i entitats socials, en els àmbits de l’acció social i la innovació, especialment ajudant a joves a poder viure i treballar a la Vall i promoció de la pagesia, i la gent gran, augmentant la seva qualitat de vida. Però també es contempla el suport a iniciatives en l’educació, l’art i la cultura, el paisatge, i la natura. De fet, a les fundacions comunitàries no hi ha una causa concreta, sinó que són les causes que escull la pròpia comunitat les que són impulsades.

VEURE COMUNICAT DE L’ASSOCIACIÓN ESPAÑOLA DE FUNDACIONES