Aquest dissabte, 30 de setembre de 2023, hem rebut la visita del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i la directora dels serveis territorials a Girona de Drets Socials, Helga Nuell.
Durant la visita vam poder explicar i donar a conèixer les accions que estem duent a terme i els diferents projectes en els quals estem treballant. En la reunió, vam poder tenir un intercanvi d’impressions, molt interessant, que ens permetrà tenir una nova visió global de futur.
Tant Nuell com Campuzano, van precisar la importància de la figura de Fundació Comunitària, com a una eina molt potent per poder realitzar accions de qualitat, que cohesionin la gent amb el seu territori i que impulsin el potencial que tenim com a comunitat en tots els àmbits.
Tant el conseller com la directora dels serveis territorials de Girona, van mostrar molt interès en el projecte i van acordar de mantenir el contacte per impulsar noves accions de forma conjunta. A la visita, que es va fer al local de la FCVC cedit per l’Ajuntament, també hi van ser presents l’alcalde, Xavier Guitart, i el regidor de comunicació, Jaon Sarria.
Des de la FCVC s’aposta per les aliances amb les administracions i amb particulars, veïns, empreses i col·laboradors i voluntaris per poder aconseguir tots els reptes que impulsin i continuïn fent de la Vall de Camprodon un lloc on poder viure i treballar amb garanties.