La Fundació Comunitària de la Vall de Camprodon, amb el suport de l’IES Germans Vila Riera de Camprodon, ha dut a terme un primer tastet del projecte “Us ajudem”. Es tracta d’un pla pilot per ajudar a la gent gran en el maneig de les tecnologies, fonamentalment el mòbil, la tauleta, l’ordinador, els caixers i tot allò que implica tecnologia.
El passat dimecres, 22 de març de 2023, a la seu de l’Institut de Camprodon es va fer la primera prova d’aquest projecte on els alumnes de 4t d’ESO van resoldre dubtes dels assistents i els van ajudar a configurar les seves eines tecnològiques. El bon funcionament del taller ha servit per posar de manifest que cal tirar endavant aquesta iniciativa i, de cara al curs vinent, es faran diverses trobades en forma de tallers on els joves ensenyin als interessats el maneig de les diverses tecnologies segons l’interès de cadascú..
Des de la Fundació volen agrair, a la direcció del centre i als alumnes de 4t ESO, la bona acollida i col·laboració en aquest projecte, gràcies!